Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

ʻO ka ʻike ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana i ka walaʻau ʻē aʻe i loko o ka Mīkini Plastic Pipe Extrusion Machines Main Motors: He alakaʻi mai nā mea hana ʻenehana Pipe Extrusion Machine.

Ma ke ʻano he alakaʻiPaipu Extrusion Machine Manufacturer, ʻIke ʻo Qiangshengplas i ke koʻikoʻi o ka hāʻawi ʻana i kā mākou mea kūʻai aku me ke kākoʻo piha a me ke alakaʻi hoʻoponopono. Ma kēia ʻatikala, ʻike mākou i nā kumu maʻamau o ka walaʻau ʻino e puka mai ana mai nā kaʻa nui o nā mīkini extrusion paipu plastik a hāʻawi i nā hopena kūpono e kōkua iā ʻoe e mālama i ka hana mīkini maikaʻi loa a me ka hana pono.

I kā mākou ʻatikala mua, ua kūkākūkā mākou i kahi noiʻi hihia e pili ana i kahi pilikia blockage i ʻike ʻia e kahi mea kūʻai aku ma Malaysia. Ke hoʻomaopopo nei mākou e hiki ke hōʻike ʻia nā hewa o ka mīkini extrusion plastic i nā ʻano like ʻole, ua hana mākou i kahi kumuwaiwai no ka ʻike wikiwiki:https://www.qiangshengplas.com/news/common-faults-analysis-of-plastic-extruders/. Manaʻo ʻo Qiangshengplas i ka hāʻawi ʻana i nā mea hou i nā noiʻi hihia kikoʻī e kōkua i kā mākou mea kūʻai aku i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia like ʻole.

Ka hoomaopopo ana i na kumu o ka walaau ma na kaa nui

ʻO ka walaʻau ʻole mai ke kaʻa nui o kahi mīkini extrusion paipu plastik ke kumu e hopohopo ai, e hōʻike ana i nā pilikia kumu i hiki ke hoʻopilikia i ka maikaʻi o ka hana a me ka lōʻihi o ka mīkini. He mea koʻikoʻi ka ʻike ʻana i nā kumu kumu o kēia mau leo ​​no ka hoʻoponopono pilikia a me ka mālama pale.

  1. ʻAʻahu a me ka waimaka:I ka hala ʻana o ka manawa, hiki i nā bearings i loko o ke kaʻa nui ke lilo a ʻeha paha ma muli o ka friction a me ka abrasion. Hiki i kēia ʻaʻahu a me ka waimaka ke alakaʻi i ka wili a i ʻole ke kani ʻana o nā leo, ʻoi aku i ka hoʻomaka ʻana a i ʻole ma lalo o ka ukana.
  2. Nā pilikia meshing gear:Hiki ke hoʻopuka ʻia nā leo like ʻole, me ke kani ʻana, ke kamaʻilio ʻana, a i ʻole ke kani ʻana. Hoʻopuka pinepine ʻia kēia mau leo ​​ma lalo o ka ukana.
  3. Nā mea wehe:Hiki i nā mea ʻokoʻa, e like me nā bolts, nuts, a i ʻole nā ​​​​lau peʻahi, hiki ke haʻalulu a haʻalulu, e hana ana i nā leo kūlohelohe. Hiki ke ʻike ʻia kēia mau leo ​​ma nā wikiwiki kikoʻī a i ʻole i ka wā o ka wikiwiki a me ka deceleration.
  4. Nā hewa uila:Hiki ke hōʻike ʻia nā hewa uila, e like me ke kaʻapuni pōkole a i ʻole nā ​​​​pilikia hoʻokumu ʻia ma nā ʻano like ʻole, e like me ke kani ʻana, ka humming, a i ʻole ke kani ʻana. Hiki ke hoʻopili ʻia kēia mau leo ​​me nā hunaahi a i ʻole ka uahi.
  5. Hoʻohaumia i nā mea ʻē aʻe:ʻO ka loaʻa ʻana o nā mea ʻē aʻe, e like me ka ʻōpala a i ʻole nā ​​​​mea haumia, hiki ke hoʻoulu i ka leo wili a ʻokiʻoki paha, i loko o ka pahu pahu a i ʻole ka hale kaʻa.

ʻO nā mea kūpono no ka hoʻopau ʻana i ka walaʻau maʻamau

ʻO ka hoʻoponopono ʻana i ka walaʻau ʻino i loko o ke kaʻa nui o kahi mīkini extrusion paipu plastik e pono ai kahi ala ʻōnaehana e hoʻohui i nā hana pale a me nā hana hoʻoponopono.

1. Nā hana pale:

a. Maintenance mau:E hoʻokō i kahi papa hana mālama maʻamau e nānā, lubricate, a hoʻoponopono i nā bearings, gears, a me nā mea koʻikoʻi ʻē aʻe.

b. Hoʻopololei kūpono:E hōʻoia i ka hoʻonohonoho pono ʻana o nā mea hana a me nā kumu e hōʻemi i ka friction a me ka ʻaʻahu.

c. Hoomaemae mau:E hoʻomaʻemaʻe mau i ke kaʻa a me ka pahu pahu e wehe i ka lepo, nā ʻōpala, a me nā mea haumia.

d. Nā Nānā Palekana Uila:E hana mau i ka nānā ʻana i ka palekana uila e ʻike a hoʻoponopono i nā hemahema.

2. Nā hana hoʻoponopono:

a. Hoʻololi ʻana i ke kāʻei:E hoʻololi i nā bearings i ʻeha a i ʻeha paha me nā mea pani kiʻekiʻe.

b. Hoʻoponopono a hoʻololi paha:Hoʻoponopono a hoʻololi paha i nā mea hana i pohō e hōʻoia i ka hoʻopaʻa ʻana i ka pono.

c. E hoʻopaʻa i nā mea wehe:E hoʻopaʻa paʻa i nā bolts, nati, a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe e hoʻopau i nā haʻalulu a me nā leo kani.

d. Hoʻoponopono Uila a Hoʻololi paha:E hoʻoponopono i nā hewa uila ma o ka hoʻoponopono ʻana a i ʻole ka hoʻololi ʻana i nā ʻāpana i hoʻopau ʻia a i ʻole nā ​​uea.

e. Wehe i nā mea ʻē:Wehe i nā mea ʻē aʻe mai ka pahu pahu a i ʻole ka hale kaʻa no ka hoʻopau ʻana i nā leo wili a ʻokiʻoki paha.

Ka hopena

Ma ka hoʻomaopopo ʻana i ke kumu kumu o ka walaʻau ʻino i loko o nā mīkini nui extrusion pipe plastic a hoʻokō i nā hana pale kūpono a me nā hana hoʻoponopono,Paipu Extrusion Machine Manufacturershiki ke hoʻoikaika i kā lākou mea kūʻai aku e mālama i nā hana maʻemaʻe, e hōʻemi i ka downtime, a hoʻonui i ke ola o kā lākou mīkini waiwai. Ma Qiangshengplas, hoʻolaʻa mākou i ka hāʻawi ʻana i kā mākou mea kūʻai aku me ka ʻike a me ke kākoʻo e pono ai lākou e hoʻokō i ka maikaʻi o ka hana.


Ka manawa hoʻouna: Iune-14-2024